Het feit over waterflessen met logo dat niemand voorstelt

Er bestaan verscheidene opties beschikbaar teneinde een waterfles te drukken / personaliseren. Een relatiegeschenk voor een evenement ofwel schenk een gepersonaliseerde fles met iedereen op kantoor.

We zijn wél een en al oor. Voor iedere client. Ofwel jouw nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel rustig. Wij opweg helpen jou reclame maken.

Blijf betreffende die waterfles gehydrateerd tijdens je trainingssessie. Z'n slanke vorm kan zijn eenvoudig mee te nemen en past in de meeste fietsfleshouders. Betreffende de inhoudsaanduiding aan een zijkant kun je bijhouden hoeveel water jouw onderweg inneemt.

Bobble is een ideale oplossing wegens het meenemen over een flesje drinkwater. Dit strakke design en de functie van het waterfilter wensen een hippe uitstraling.

Een waterflesjesspecialist bied u en de beurs de gelegenheid om de logo op een van een waterflessen uit het brede waterflessenassortiment te drukken.

Het bedrukken met waterflessen mag al in korte hoeveelheden, het is afhankelijk aangaande dit type fles. Neem aanraking met ons op voor een mogelijkheden of e-mail meteen tot lees verder@grassys.nl Het beste kunt u meteen de logo meesturen waardoor wij gelijk hierop kunnen anticiperen.

De praktische Solid Steel Dopper waterfles kan zijn uitgevoerd in staal. Het bekertje (een witte cup betreffende de witte dop) is uitgevoerd in waterflessen met logo kunststof.

Een Dopper is een initiatief ter promoting over kraanwater en het terugdringen aangaande een berg plastic afval. Hiervoor heeft een Dopper het ideale flesje wegens kraanwater op een markt gebracht; duurzaam, handig en aantrekkelijk.

is eenvoudig te bestellen, de flesjes water (of een van de verschillende verfrissende dranken) betreffende de logo bestaan inzetbaar voor elke promotionele actie. Iedereen lust drinkwater en het is een goed onderdeel over de marketing en communicatie actie.

Opvouwbare waterflesjes; voortreffelijk alternatief wegens de PET flesjes. Opvouwbare waterflesjes zijn leverbaar in meerdere kleurcombinaties. U dan ook kan ze kopen in dit rood, blauw en groene.

Heb je louter ons logo? Vervolgens kunnen wij ook enkel het logo erop drukken, doch een diensten aangaande Maxilia gaat bovendien, zend jouw logo in en we maken kosteloos een aantrekkelijk passend vormgeving! Zo benut jouw het hele etiket op de waterfles en valt jou evenement genoeg op!

Dit Dopper flesje kan zijn een veilige Dutch ontwerp hit. Je opent een fles via de dop eraf te draaien. Zodra jouw de opperste 2 delen eraf schroeft heb jouw een soort wijnglas waar jouw ook uit kan drinken.

Op de hoogte blijven? Schrijf u dan ook in vanwege de nieuwsbrief en ontvang € 10 korting op de volgende aankoop.

Ondernemers en organisaties op factuur. Wij behouden ons het recht wegens om een vooruitbetaling ofwel waarborg te vragen ten bedrage over een aankoopprijs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *